Jennys tankar

Första veckan

Publicerad 2014-08-22 09:40:07 i Allmänt,

Första arbetsveckan är snart slut, jag jobbar dock helg så på söndag är den helt slut.
Det var faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka på jobbet, även om jag dag 2 fick problem med armen och nacken igen. Men jag tycker jobbet är roligt, men jag har varit nervös för hur det ska gå, stressat upp mig själv genom att vara rädd för att stressa på jobbet.
 
E har haft semester så hon rapporterade över i måndags sen har jag varit ensam, visst jag har redan fått jobba över, men en kvart första dagen, en halvtimme andra och 3:e dagen blev det lite längre då ett möte ställde till planeringen, men det går!
 
Nu är det nya tag som gäller och jag tror det kommer bli ett spännande slut på året.
 
Nu har jag och Vincent varit lediga i 2 dagar, igår städade jag och möblerade om och var världens tråkigaste mamma tyckte Vincent. Svårt det där jag vill ha tiden med honom men samtidigt vill jag inte vara uppe hela natten och greja med sånt som tar tid ifrån honom. Jag vill absolut inte att han ska se tillbaka på sin barndom och att han upplevt det hela som att jag aldrig fanns där för honom och att jag aldrig ställde upp, en av mina största rädslor.
 
Samtidigt finns det måsten som jag måste göra, jag måste laga mat till oss, jag måste städa ibland och jag måste ibland pustafönster, ta hand om disken, tvätten mm mm. Nu var jag iofs inte tvungen att möblera om men jag ville få lite ordning och man får passa på när man är ledig.
 
Till veckan ska jag försöka packa ner studsmattan, poolen tog vi förra veckan. Vilket jobb, tömma den, sen diska vi ur den med diskmedel innan vi hängde upp den på tork. På kvällen kunde vi äntligen rulla ihop och packa ner den.
 
Idag kommer V och leker en stund och jag har lovat Vincent att vi ska göra trolldeg, så vi får se hur det går. Skulle behöva köpa gips, vart köper man sånt?
 
Tjing Tjong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela