Jennys tankar

Full rulle

Publicerad 2014-08-15 11:35:22 i Allmänt,

Nu har det varit fullt upp i dagarna 2.
I Onsdags hämtade vi en kompis till Vincent på förskolan, så då var det fullt ös. Vi smög på pirater och sköt på dem med vattenpistoler, tittade på legofilm, fikade mm. När de lekte på Vincents rum passade jag på att sy en mössa till. Kan säga att nu har Vincent mössor. Tycker det är jättekul att pyssla, så nu kommer alla få mössor. Ska köpa lite nytt tyg och försöka mig på att sy en t-shirt, hur svårt kan det va?
 
Igår började jag med att ringa runt, BVC och fick en tid med en läkare, Skatteverket om att det blivit en miss från min sida, Barnmorskan och skåre VC för att få 3:e twinrix sprutan. Sprutan fick vi komma och ta redan 10:30, så dt var snabba ryck :).  SÅ nu är äntligen 3:e sprutan avklarad! Hann faktiskt med att baka knäckebröd också som blev klara 10:20 så sen blev det att stressa till VC.
 
Vid 12 så kom min fina kusin Jessica hit med sina busungar, oj vad det har busats. Jag och Jessica hann också med att prata lite :).
Jag gjorde våfflor som vi luncha på, glutenfri och alla tyckte om dem :). Efter det så fikade vi, har så mycket kakor och glass kvar på kalaset så man får passa på när man har besök.
 
Kvällen bestod av film för mig efter att jag nattat Vincent :)
 
 
Tjingeling!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela