Jennys tankar

Helgen

Publicerad 2014-08-31 16:20:00 i Allmänt, Familjen, Vardagslyx, Vänner,

Hej hopp!
Vilken helg!
Laddad med massa positiv energi :).
I Fredags lämnade jag mina kärlekar hemma för att möta upp Jessica kockan 6 i stan. Det vankades utekväll för mamman i familjen. Vi hade bestämt oss för att gå ut och äta och ta några glas vin. Jättetrevlig kväll, men trötta var vi båda 2 efter jobbet, så klockan 20 över 9 ringde vi brorsan som fick hämta oss. Jag hann precis innanför dörren och sätta mig i soffan innan jag somnade lutande mot Matz, va trött jag var.
 
 
 
 
Lördag så tog jag och Vincent en liten vända på stan, vi skulle köpa ekologisk tandkräm, faktiskt lite besviken på affären vi var till. Hade förväntat mig lite mer men det kanske var en stressig dag. Försöker lära mig läsa innehållsförteckningen på tandkräm och krämer, tvål mm. Men vad det är svårt vissa grejer känner jag igen och vissa ämnen försöker jag undvika, men vilken djungel det är!
 
 
 
Sen var det tacomys framför en film, sen var det bara för mig att göra mig iordning. Malin skulle nämligen hämta upp mig, för jag var bjuden på tjejmys hos henne. Lika trevligt som alltid, god mat och de bästa var på plats :), önskar man fick träffa dem lite oftare bara. Var hemma runt 2 fulltankade med energi, hopp i säng, för klockan 11 skulle vi vara i Grums för att delta i Walk Of Hope, som Leos familj ordnat med i Grums. Vilken familj, vilka kämpar!
Tror hela grums har varit ute på promenad idag :)
 
 
 
Nu ska jag slänga mig på sängen en stund, både diskmaskin och tvättmaskin är igång och Vincent leker med morbror.
 
Pöss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela