Jennys tankar

Bakning

Publicerad 2014-03-07 11:51:04 i Allmänt, Mat, Tårtor och annat bak,

Idag började jag morgonen med att baka glutenfria knäckebröd och tekakor. Knäckebröden gillar jag lite extra för de har endast kravmärkta råvaror, har inte lyckats hitta det till tekakorna än.
 
Ogräddat knäckebröd
 
Färdiga tekakor, denna gången provade jag att ha i linfrön och pumpakärnor. Hoppas det blir gott!
 
 
Tjingeling
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-03-07 13:03:22

Å, jag tror jag kommer in på fika efter jobbet, SÅ gött med dina nyttiga bakverk :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela