Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2014-03-17 07:06:00 i Allmänt, Vardagslyx,

Då var det måndag igen, sitter på bussen på väg till jobbet.Imorse när jag väntade på bussen så var det ljust, vad snabbt det går..Helgen har varit jättebra, en sån där super helg!I fredags var jag och M på Casa Rosa (som egentligen heter nåt annat nu).En kompis skulle spela där med sitt band Rumbling rose :). Han ska flytta till Bangladesh så det var sista helgen i Sverige. Var riktigt kul att träffa alla som man inte sett på jättelänge :). Var kul att göra nåt med M, oftast är vi så trötta så vi landar i soffan och stannar sen där hela helgen, okej inte hela helgen men kvällarna iaf :P.
 
 
Inte ett kort fick jag på avskedspresenten vi gjorde, jag och broder knåpa ihop en turneé t-shirt som alla vänner som var på spelningen fick signera :). Vi tänkte att det ska va lätt då packning inte brukar vara det lätta när man ska flyga :P
 
På lördan skicka jag ut V och M på cykeltur, så jag kunde få städa ifred.Söndag åt vi frukost ute och senstäda jag och M bilen och V fick ta med sina tåg ut för att leka med dem.. Mycket uppskattat av V kan jag säga :).ne nu ska jag snart hoppa av bussen..
tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela