Jennys tankar

Kalas-lördag

Publicerad 2014-05-10 22:03:00 i Allmänt, Familjen, Vardagslyx,

Idag har det varit fullt upp.
Klockan 12, var V bjuden på Noah´s 4-års kalas, vilket han pratat om länge. - Men jag är lite blyg, så du kan väl vara med hela kalaset mamma. Vilket jag naturligtvis var, jag och en annan mamma stannade.
 
Vet inte i vilken ålder man ska börja lämna, men det känns lite sådär att lämna honom själv till några man aldrig träffat förut. Nu hade det säkert gått kanon för det var en jättetrevlig och lättsam familj, med en riktig lekpappa som underhöll alla barnen. V var jättenöjd och de busade och lekte för fullt. Bäst av allt var skattjakten tyckte V, Noahs mamma hade ritat skattkartor och de fick leta skatter, som visade sig vara chokladguldpengar. Pengarna fick de använda att köpa korv för i kökets korvkiosk, så fiffigt och roligt :).
 
Toppen kalas som fick högsta betyg av V, och mamma jag var inte alls blyg jue :).
 
 
 
Klockan 14 blev vi hämtade av Matz och vi brummade till lindrågen för kalas nr 2, Jessica och Perra har blivit 1 år äldre, fast det syns inte på dem då :). Kalas med släkten som jag saknat så, nu drar kalas-säsongen igång :). Jättetrevligt kalas som avslutade med fotbollsmatch för mig, broder, Matz, V, E och Z.  Som ni märker blev det mycket socker denna lördag. Efter lek, bus och frågesport, var det dags att återvända hem, men frst hade vi ett stopp till. Vi skulle nämligen till Obs Bergvik och köpa en studsmatta, V har önskat sig en och det var nedsatt pris nu, så jag tänkte att man får passa på, även om det var mycket pengar för den lilla plånboken tror jag att jag kom undan ganska billigt :).
Så det fick bli en för tidig födelsedagspresent, en väldigt för tidig en.
 
Det är konstigt att jag skulle aldrig sticka iväg och köpa en sak för 2000 spänn till mig själv bara sådär, men till V är det liksom att jag inte ens behöver fundera på de, då är det liksom inga pengar (vilket det naturligtvis är när man jobbar 75% inom vården). Så mycket lättare att lägga pengar på V, än på mig själv.
 
 
 
 
Baywatch-moves
 
Fotboll
 
Hunken <3

Kvällen spenderades med att bygga ihop studsmatta och en otålig V, som aldrig fick hoppa för det tar jue en evighet!
 
 
 
Tjingeling
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela