Jennys tankar

Leklandet och jobbbhelg

Publicerad 2014-10-05 23:06:00 i Allmänt, Familjen,

I torsdags hade jag lovat V en överraskning klockan 14, mycket noga med tiden där enligt v.
Leklandet öppnade klockan 14 och det var en lång lång väntan innan det blev dags att åka. Nästa gång ska jag inte börja morgonen med att säga att jag har en överraskning förens jag kollat öppetiderna. Den läxan kan man tycka att jag borde ha lärt mig!
 
Försökte underhålla V med legobygge, men när det gäller lego har vi lite olika intressen. Jag vill bygga lego, han vill bygga och sen leka med grejerna. Som den dåliga mamman jag är när det gäller lego så skyller jag på att jag måste sortera och se att alla bitar finns, så... så fort jag byggt ihop nåt plockar jag isär en annan grej för att få bygga. Kanske är jag som borde önska mig lego i julklapp.
Vi åt en lite senare lunch för att vi skulle kunna åka direkt efter de, så in i bilen och åkte runt lite innan jag avslöjade vart vi skulle.
 
 
Han satt i bilen och gissa massa olika saker :P
 
- Ska vi till Morfar
-Inte doktorn va, jag vill inte ta spruta!
-Vi ska handla eller hur..
-Ska vi till mormors jobb
 
Leklandet
 
 
 
 
Kan säga att vi var helt slut när vi kom hem, 4 timmar på leklandet, vilket gympingpass!!
Nästa gång ska jag tvinga med Matz, så man kan få en liten paus.
 
Väl hemma så badade v hos mormor och jag tog en dusch hemma, sedan var det gonatt dags. V skulle sova hos mormor då jag har min jobbhelg nu. Så hopp i säng för mig, vid 5 ringde klockan och det var dags att gå upp för att sträcka ut den stela kroppen.
 
Jobbhelg betyder att jag får jobba med E och G, vilket är jätteroligt nu när man ses så sällan. När jag och E åt frukost, kom världens största spindel, okej kanske inte världens men Säffles iaf. En sån där springspindel sprang under soffan vi satt i, när man såg mig skutta upp därifrån kan man lätt tro att jag extraknäcker som ninja på nätterna, s snabb och smidig var jag!
 
Jag tänkte spindel och skutta ur soffan, E tänkte mus och hoppa ur soffan för att jag gjorde de. Okej lite skrik kom det från mig. Vid lunch våga jag knappt sätta mig någonstans, tänk om den där jätten tänkte anfalla mig. Iaf så hittade de den inne hos västras hemtjänst, eller jag hoppas det var den iaf. En tuffing tog upp den i handen och släppte ut den. Vilket jag tyckte var bra och jag vet helt logisk att den där spindeln har sprungit iväg och sitter inte och lurpassar på mig för att anfalla. Den försöker heller inte lista ut vilken bil som är min för att följa med till Karlstad. Hua imorgon ska man dit igen.
Lördagen sov vi hos pappa så jag slipper gå upp så tidigt. Där blev det lördagsmys och Aladdin på tv'n :)
 
Söndag blev det kalas efter jobbet, pappa blev lite äldre. Grattis pappa!! Tårta och annat göttit, nom nom.
 
Jobbhelgen har gått kanon och det är kul att vara "ute" och jobba lite, imorgon väntas en ledig dag för mig :).
 
Tjingeling
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela