Jennys tankar

Försenad julklapp

Publicerad 2015-01-03 20:44:00 i Allmänt, Hemmet,

Äntligen kom julklappen till Boris, som vi väntat!
Den verkar vara en hit också. Han ligger och softar, busar klöser, ja allt sånt som trädet är till för. Tror han tycker det är skönt att komma undan lite. V tycker nämligen att det är väldigt kul att bära Boris och gosa.
 
Ni får ignorera min sneda klädhängare. Vi var för många som hängde jackorna där på jul, den knäcktes av
tyngden :/.
 
Idag när det var så fint väder packade vi ryggsäcken med lite fika och gick ut för att leka. Vilket väder, så skönt! Det var lite kallt, men vi var påpälsade så vi var ute en bra stund och lekte i lekparken massor, sen tog vi en fika innan det var dags att gå hemåt, då hade vi börjat småfrysa lite så det var liksom dags tyckte vi.
 
Just det, det var någon som hette Alfred idag, så det har vi firat med lite fika och en present. Byron (hör till Thomas tåg) kom lägligt på posten så det var bara och hämta och ge namnsdagsbarnet.
 

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela