Dagens måltid
Idag provade vi Sanna Brådings rotfrukt och fiskgryta, M var skeptiskt i början men det var väldigt gott och lätt att göra. Jag gillar recept som går snabbt att göra i denna värmen.
Receptet har jag hittat på Sannas instagram som jag tycker ni ska följa, ett toppenkonto!
Du behöver
3 palsternackor
3 morötter
3 potatisar
1 purjolök
ca 200 g rotselleri
Vatten
Grönsaksbuljong
Lagerblad
Vitpepparkorn
Persilja
ca 600-800 g torskfile
Creme fraiche
vitlöksklyfta
citron salt.
Skala och hacka alla rotfrukter i lagom stora bitar/skivor
Lägg allt i en gryta och häll på ca 3-5 dl vatten, i med några lagerblad, vitpeparkorn, grönsaksbuljng och persilja och låt koka i 10 minuter.
Skär torskfilen i kuber och lägg överst i grytan och koka ytterligare i 5 minuter. Rör sedan om försiktigt.
Rör i hop creme fraiche, salt och riv ner 1 vitlöksklyfta och några droppar citron.
Servera med sallad.

Jag skivade även i några tomater när det var dags att servera.
Jag skippade även persiljan då jag inte hade någon..

Mums!
Suck och stön, jäkla bilder varför??!!!!