Pestotorsk
Här ska ni få ett smarrigt recept som jag hittade på bloggen Tinad glutenfria (http://tinasglutenfria.se/).
Finns många goda recept där!
Detta provade vi igår och det blev en hitt! Så gott!
Du behöver
400 g fryst torskfilé
1 1/5 dl riven ost
1 kruka färsk basilika
5 msk olivolja
1 dl solrosfrön
1 tomat
Salt
Citronpeppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Mixa ihop ost, solrosfrön, basilika, olivolja, jag hade även i en skvätt citron.
Lägg fisken i en smörjd ugnsfast form och lägg peston som ett täcke över fisken.
Dela coctailtomater i klyftor och tryck ner i peston (jag la även i lite broccoli i formen)
In i ugnen i 30-35 minuter
Servera tillsammans med potatis, kokt, stekt, pressad, mos

Lägg märke till mina snygga fötter :P

Varför laddas bilden upp felvänd, när den bilden jag laddar upp är rättvänd? Mycket irriterande.!!!!
Ja det färdiga resultatet iaf, mycket smarrigt!