Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2015-07-07 19:04:00 i Allmänt, Tårtor och annat bak,

Idag var vi på simskolan, då det varit regn och rusk , så har det inte blivit så ofta.
V fryser vanligtvis i slutet av alla lektioner när solen skiner, så han får bestämma själv om han vill gå när det är dåligt väder.
Skulle aldrig tvinga i honom i vattnet om han inte vill. Vill att han ska ha bra erfarenheter av simskolan och vatten, inte tycka att de har varit jobbigt eller ledsamt.
 
Så vi började med simskola och jag sitter på bryggan som en hök beredd att kasta mig i om han skulle komma under vattnet för länge, detta är bland det värst jag gjort tror jag. Hualigen!
 
När vi kom hem så satte vi igång att baka glutenfria bullar och kärleksmums, jag tänkte förbereda så mycket som möjligt innan det blir för varmt. Det är nämligen någon som fyller 6 år snart :).
Så det blev en svettig dag i köket, men gjorde nästan 100 bullar och en plåt kärleksmums så jag är nöjd :)
 
Efter baket så var det sängläge för mig, mina fogar klarar inte av en hel dag med att stå mycket. Så M fick ta över allt vad som heter ansvar och jag gick och la mig.
 
Kanelen tog slut så den sista plåten fick bli med vanilj.
 
 
 
 
 
 
Tjingeling
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela